Over Wy Studentenuitzendbureau

WY Studentenuitzendbureau is een bureau gespecialiseerd in het uitzenden van generatie Y.  Dit zijn studenten en Young Professionals. WY heeft een bereik van tienduizenden studenten welke grotendeels HBO en WO opgeleid zijn. WY leveren u dus generatie Y. WY kunnen u parttime en fulltime personeel leveren en kunnen hiermee bijbanen,vakantiewerk, stages en startersfuncties in praktisch alle bedrijfstakken invullen.

Onze medewerkers:  generatie Y

Bedrijven schakelen WY in vanwege de kwaliteit van haar uitzendkrachten. WY doen er alles aan om u altijd te kunnen leveren. De uitzendkrachten van WY zijn altijd representatief en energiek. Daarnaast hebben zij zin en plezier in hun werk en wat zich uit in goede resultaten en dat waarderen onze opdrachtgevers,.

Wat hebben WY u te bieden?

 • WY hebben hoog opgeleid personeel, hierdoor zijn zij snel ingewerkt
 • WY werken met studenten en daarmee is ons personeel flexibel inzetbaar
 • WY werken met studenten en daarom hanteren wij vriendelijke tarieven
 • WY hebben een landelijke dekking
 • WY kunnen snel op uw wensen inspelen en u de juiste kandidaat leveren
 • WY zijn altijd goed bereikbaar en reageren adequat op uw vragen

WY & U

Transparantie en snelheid

WY is gespecialiseerd in het vinden van de juiste kandidaten voor uw organisatie. Aan de hand van het door u geschetste en samen met ons opgestelde functieprofiel gaan wij op zoek naar een kandidaat die overeenkomt met het geschetste functieprofiel. WY maakt gebruik van zeer veel verschillende internetsites en sociale media waardoor uw doelgroep makkelijk bereikt wordt om zo snel de perfecte kandidaat te vinden. Dit betekent dat het ons lukt om op korte termijn de juiste kandidaat voor uw organisatie te kunnen uitzenden. Zodra WY een interessante kandidaat gevonden hebben en deze getest hebben aan de hand van onze analyses sturen WY het uitgebreide profiel van deze kandidaat toe. Indien deze kandidaat door uw organisatie ingezet wordt, houden wij met beide partijen intensief contact en begeleiden de kandidaat gedurende zijn/haar werkzaamheden bij uw organisatie.

Ondanks dat wij een kwalitatief hoge dienstverlening leveren gaat onze organisatie voortvarend te werk. Zo kunnen wij binnen een dag personeel zoeken en bij u plaatsen. Het hele selectieproces is geheel vrijblijvend en kosteloos. Pas wanneer de opdrachtgever de kandidaat heeft goedgekeurd en akkoord heeft gegeven om hem of haar in te zetten, worden er kosten in rekening gebracht.

 • WY zoeken de juiste kandidaat bij uw vacature
 • WY werven en selecteren de juiste kandidaat middels testen en gesprekken
 • WY sturen u een uitgebreid profiel met CV en foto
 • WY laten de kandidaat met u kennis maken
 • WY begeleiden de kandidaat ook nu de match

WY is part of Cratos Group

WY is een onderdeel van de Cratos Group. Welke sinds 2005 actief is in het uitzendwerk met studenten. Hierdoor heeft de Cratos Group een enorme database van studenten die dagelijks met enkele tientallen groeit!